Booi Gevel & Huis

Vrijstaande zonwering

Onafhankelijk van standplaats en flexibel: Een vrijstaande zonwering als ideale schaduwrijke oase voor de tuin. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij Booi Gevel & Huis. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Vrijstaande zonwering

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuin te vertoeven? Vaak is dat heerlijk genieten, maar soms kan de zon wel eens vervelend zijn en wilt u de schaduw opzoeken. U kunt er dan voor kiezen om zonwering aan te schaffen. Hierdoor kunt u heerlijk in de schaduw zitten of uw huis lekker koel houden. Booi Gevel & Huis helpt u hier graag bij.

Eenvoudig te verplaatsen

Een van de grootste voordelen van vrijstaande zonweringen is het gebruik dat onafhankelijk is van de standplaats. Ofwel in eigen tuin, op speelplaatsen of in het sfeervolle tuinrestaurant – met de vrijstaande zonwering systemen worden er voor privé- alsook commerciële sector diverse mogelijkheden geboden voor een efficiënte zonbescherming.

Door het gebruik van de deugdelijke scharnierarmtechniek kan per systeem schaduw worden voorzien voor oppervlakken van meer dan 40m2. Verschillende steunvarianten en bevestigingssystemen zorgen voor een veilig houvast. Zo kan deze vrijstaande zonwering ook in de winter probleemloos buiten blijven staan.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig geworden naar de opties voor vrijstaande zonwering? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonwering en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Door het ruime aanbod van leveranciers kunt u de perfecte zonwering voor uw woning uitkiezen. Maak een afspraak en bezoek onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten,  en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in vrijstaande zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier