Booi Gevel & Huis

Gevelbekleding

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen.

Gevelbekleding

Booi Gevel & Huis biedt een breed scala aan gevelbekledingsopties voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Gevelbekleding is een belangrijk aspect van elk gebouw, omdat het niet alleen het uiterlijk van het pand verbetert, maar ook bijdraagt aan de bescherming tegen de elementen en energie-efficiëntie.

Soorten gevelbekleding

Booi Gevel & Huis biedt verschillende soorten gevelbekledingsopties, waaronder hout en kunststof. Hout is een populaire keuze vanwege de warme uitstraling en de natuurlijke uitstraling die het geeft. Het is echter belangrijk om te weten dat hout veel onderhoud nodig heeft om het in goede staat te houden. Kunststof gevelbekleding is daarentegen veel onderhoudsvriendelijker en biedt nog steeds een breed scala aan kleuren en afwerkingen.

Isolatie

Een van de grootste voordelen van het gebruik van gevelbekleding is dat het de isolatie van het pand kan verbeteren. Dit kan bijdragen aan een verlaging van de energierekening, wat zowel voor huiseigenaren als bedrijven een groot voordeel is. Booi Gevel & Huis biedt verschillende soorten isolatie aan.

Duurzaam

Keralit is duurzaam en milieuvriendelijk materiaal dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit  uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Ons team staat voor u klaar

Booi Gevel & Huis heeft jarenlange ervaring in de gevelbranche en is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige producten. Ons ervaren team van professionals staat klaar om klanten te helpen bij het kiezen van de beste optie voor hun gebouw en het uitvoeren van de werkzaamheden op een efficiënte en professionele manier.

Neem contact op om meer te weten te komen over onze gevelbekleding en hoe wij u kunnen helpen bij het verbeteren van de uitstraling en de bescherming van uw pand.

Booi Gevel & Huis

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Soorten gevelbekleding

Contactformulier