Booi Gevel & Huis

Zonwering Groningen

Het is toch heerlijk om op een zomerse dag lekker in uw tuin in Groningen te zitten? Wie houdt daar nu niet van? Met zonwering Groningen kan dit met elke zonkracht.

Zonweringen bij u in de buurt

Het is toch heerlijk om op een zomerse dag lekker in uw tuin in Groningen te zitten? Wie houdt daar nu niet van? Af en toe wilt u echter ook even de schaduw opzoeken of even naar binnen en u heeft er dan weinig behoefte aan dat de zon ook binnen Schijnt. U kunt dit voorkomen door goede zonwering op te hangen. Met zonwering heeft u zowel buiten een plekje om uit de zon te blijven, als dat uw huiskamer heerlijk in de schaduw blijft.

Handmatige zonweringen

Bij handbediening is er keuze uit diverse systemen. Door midden van koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoer katrol voor bediening van binnen uit. De band opwinder volstaat bij sommige zonwering zowel binnen als buiten te worden gemonteerd. Een andere mogelijkheid voor de bediening van uw zonwering is oogwindwerk.

Kwaliteit

U kunt bij Gevel&Huis verschillende modellen zonwering kopen. Van de meer traditionele markiezen tot terrasschermen, screens, uitvalschermen en rolluiken. Overeenkomende zijn dit allen producten van uitstekende kwaliteit en kunnen ze precies op maat worden gemaakt voor uw woning. De aflevering en montage worden allemaal door ons verzorgd en u heeft er dus maar weinig omkijken naar.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier