Booi Gevel & Huis

Gealan kozijnen

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, woont u modern wonen en wilt u de beste techniek? Dan zijn de Gealan kozijnen van Gevel&Huis echt iets voor u.

Modern wonen met Gealan kozijnen

Luxe, lifestyle en de beste techniek kenmerken modern wonen. Als het gaat om kozijn- en deursystemen dan biedt Gealan het compleet nieuwe kozijn-systeem S 9000 NL. Het kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele kozijn is nieuw, innovatief en modern. Het voldoet aan alle visuele criteria en is speciaal ontworpen voor de eisen en behoeften van de Nederlandse markt.

Wind- en waterdichtheid

Met de Gealan kozijnen worden de beste waarden en prestaties behaald op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid. Dit komt door het 3-dichting-systeem en door de innovatieve flexibele middendichting. Deze dragen bij aan het verminderen van de koude stromingen. Het systeem S 9000 NL is geschikt voor het hoogste niveau van hefschuifdeuren, kozijnen en deuren.

Daarnaast zorgt de verhoogde sponning voor een betere isolatie tussen het profiel en het glas. Een bijkomend voordeel van deze verhoogde sponning is dat het bijdraagt aan een betere beveiliging tegen inbraak van het kozijnsysteem.

Gealan kozijnen

Bezoek onze showroom

Wilt u graag meer informatie of de systemen in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen over Gealan kozijnen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in Gealan kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier