Booi Gevel & Huis

Terrasoverkapping kopen

Wilt u een terrasoverkapping kopen voor in uw tuin? Kies dan voor Gevel&Huis. Wij hebben verschillende terrasoverkappingen met vele mogelijkheden. Lees hier meer.

Voordelen terrasoverkapping kopen

Eén van de voordelen van een terrasoverkapping kopen is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis en tuin en zorgt het ervoor dat het één geheel wordt. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

Soorten terrasoverkappingen

Bij Gevel&Huis heeft u keuze uit verschillende soorten terrasoverkappingen. Kies bijvoorbeeld voor de schuifbare terrasoverkappingen. Deze zijn voorzien van een uniek systeem en gericht op stijl en exclusiviteit. U kunt elk segment voor 50,66 of 75 procent open schuiven. Hierdoor kunt u in de zon en in de schaduw zitten op hetzelfde terras. Of ga voor een vaste terrasoverkapping. Hiermee transformeert u uw terras in een plek waar u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een veranda, tuinkamer of terrasdak. Bij Gevel&Huis is er voor ieder wat wils.

Terrasoverkapping

Bezoek onze showroom

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Kom dan langs in onze showroom, de koffie staat klaar. Hier kunt u de verschillende systemen, zoals het zadeldak systeem, en exclusieve lessenaars bekijken. We adviseren u graag over onze verschillende soorten terrasoverkappingen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier