Booi Gevel & Huis

Voordeur kopen

Wilt u graag een nieuwe voordeur kopen? Kies dan voor Gevel&Huis en maak de keuze uit verschillende soorten voordeuren. Lees hier meer.

Verschillende soorten voordeur kopen

Bij Gevel&Huis heeft u keus uit verschillende soorten voordeuren. Zo kunt u kiezen voor houten, kunststof en aluminium voordeuren. De deur van een woning is een belangrijk onderdeel en daarbij erg gezichtsbepalend. Al lijken alle huizen in een straat op elkaar, met een unieke voordeur krijgt elk huis zijn eigen gezicht. Voor uw woning zijn deuren een belangrijke sfeermaker. Bij het kopen van een deur moet u dus goed kijken of de vormgeving en kleur aansluiten bij de uitstraling die u uw woning wilt geven.

Bij Gevel&Huis heeft u keus uit een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van retro tot landelijk, van klassiek tot modern.

 

voordeur kopen

Weekamp voordeur kopen

Weekamp deuren is van alle deurenleveranciers de bekendste in Nederland.Dit komt naar voren in een onderzoek van Bouwkennis Score Card Naambekendheid & Imago Ruwbouw. Daarbij gaat het om de top of mind awareness, het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt. Bij Weekamp hebben ze een groot aanbod van luxe deuren die voldoen aan de huidige regelgeving. Daarbij is een deur van Weekamp veilig. Ze worden gemaakt volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Daarom kiest Gevel&Huis voor Weekamp.

Kom langs in de showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur en wilt u graag meer informatie? Kom dan langs in onze showroom en bekijk ook direct alle mogelijkheden. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Gevel & Huis is specialist in voordeur kopen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier