Booi Gevel & Huis

Deuren winkel

Bent u op zoek naar een deuren winkel? De specialisten van Gevel & Huis helpen u graag met maken van de juiste keuzes wat betreft nieuwe deuren.

Gevel & Huis is dé deuren winkel

Bij Gevel & Huis hebben we een ruim assortiment aan deuren. Verschillende typen zoals voordeuren of mooie grote openslaande tuindeuren. Daarbij heeft u de keuze uit meerdere materiaalsoorten, waarbij kunststof, aluminium en hout de meeste gekozen zijn.

Een deur moet passen bij uw woning

De deuren van een woning zijn erg belangrijk en ook gezichtsbepalend. Met bijvoorbeeld een unieke voordeur krijg elk huis in de straat zijn eigen gezicht. Denk dus goed na wat past bij de uitstraling van uw woning. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de vormgeving.

We bieden een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, van retro tot landelijk.

deuren winkel tuindeuren

Ga voor openslaande tuindeuren

Openslaande tuindeuren zorgen voor veel licht en kun je heerlijk open zetten bij mooi weer. Zo heb je altijd frisse lucht in huis en betrek je de tuin bij de rest van de woning.

Kom langs in onze deuren winkel

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de verschillende soorten deuren? Kom dan langs in de showroom en bekijk alle mogelijkheden. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier