Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen offerte

Wilt u graag een offerte voor kunststof kozijnen voor uw huis? Neem dan contact met ons op ons. Gevel&Huis helpt u graag bij het maken van de juiste keuze wat betreft kunststof kozijnen. Voor meer informatie over kunststof kozijnen kijk dan hier.

Hoge eisen kunststof kozijnen

In Nederland worden hoge eisen gesteld aan kunststof kozijnen. Er wordt gekeken naar de kleur, functionaliteit en esthetica. Dit wordt gedaan bij kunststof kozijnen, deuren en ramen. Daarom doen wij dit bij Gevel&Huis ook, want wij vinden het belangrijk om aan de gestelde eisen te voldoen. Hierdoor zijn wij in staat om kunststof kozijnen te leveren en monteren van top kwaliteit. En ze worden ook nog eens op maat gemaakt.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kiest u voor kunststof kozijnen dan zitten daar vele voordelen aan verbonden. Zo gaan ze een leven lang mee en worden ze gemaakt van duurzame materialen. Daarnaast zijn ze onderhoudsarm en heeft u er na het monteren geen werk van. Wilt u nog meer besparen in uw portemonnee? Kies dan voor Eco beglazing en bereik een isolatie waarde van Ug 0.6.

Kunststof kozijnen

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen of wilt u graag de producten bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Bekijk hier de kwaliteit van het glas, hang en sluitwerk. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in kunststof kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier