Booi Gevel & Huis

Veranda Assen

Wilt u vaker buiten zitten bij uw huis in Assen? Dan is een veranda Assen echt iets voor u. Geniet op uw veranda van het lekker weer tijdens de lente of de nazomer. Lees hier meer.

Voordelen van uw veranda Assen

Als u kiest voor een veranda bij uw woning in Assen dan zitten daar vele voordelen aan. Ten eerste stijgt de waarde van uw woning. Daarnaast kunt u het hele jaar door genieten van uw tuin en de natuur. Als het mooi weer is kunt u lekker buiten gaan zitten, maar ook als het regent of waait kunt u gerust onder uw veranda zitten met bijvoorbeeld een vuurkorf of buitenhaard. Ook kunt u ’s avonds gezellig langer buiten zitten en worden de tuin en uw huis één geheel. De veranda zorgt ook voor energiebesparing, omdat deze fungeert als een extra isolatielaag van uw woning.

Veranda geschikt voor iedere woning

Uw veranda Assen is zo afgewerkt dat u geen bevestigingsmaterialen ziet. Aangezien deze zijn weggewerkt in de constructie. De bevestigingsmethode beidt een variabele montage tussen 7 en 20 graden. Hierdoor zijn er vele mogelijkheden en is deze geschikt voor iedere woning.

Een bijkomend voordeel is dat er constructies met zeer grote afmetingen kunnen worden gemaakt. Daarbij blijven de profielen toch slank en is de lichtinval nog steeds maximaal. Dit is ook de reden dat architecten aluminium kiezen voor hun concepten met glasconstructies. Hiermee wordt namelijk een architectuur mogelijk gemaakt van licht en ruimte.

Veranda

Kom langs in onze showroom

Heeft u interesse in onze veranda’s en wilt u graag meer informatie? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de kwaliteit en de exclusieve veranda systemen. Wij helpen u graag verder. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen. Wij beantwoorden graag eventuele vragen, geven meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in veranda’s

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier