Booi Gevel & Huis

Schuifpui showroom

Wilt u graag een schuifpui in uw huis en bent u benieuwd naar de schuifpuien in onze showroom? Bij Gevel&Huis heeft u keuze uit een ruim assortiment en kiest u voor een leven lang betaalbare klasse. De levering en montage van de schuifpuien is van topkwaliteit. Met een schuifpui creëert u voor uw gevoel meer ruimte en meer licht in huis. Lees hier meer.

Breed assortiment schuifpuien showroom

Als u kiest voor Gevel&Huis dan kiest u voor topkwaliteit producten en een leven lang betaalbare klasse. Voor de schuifpuien worden verschillende materialen gebruikt, zoals kunststof, hout en aluminium. Wilt u graag een natuurlijke en warme look? Kies dan voor een houten schuifpui. Heeft u een strak en modern interieur, kies dan voor een aluminium schuifpui. Voor elk interieur is een bijpassende schuifpui. Daarbij kunt u ook kiezen voor een enkele of een dubbele schuifpui.

Schuifpui showroom

 

De voordelen van een schuifpui

Bij het kiezen voor een schuifpui zitten vele voordelen. Ten eerste creëert u een drempelloze toegang van uw woning naar uw tuin en daarbij neemt het geen ruimte van uw huis of tuin in. Ten tweede is een schuifpui onderhoudsarm en isoleert deze goed. Ook heeft u meer licht in huis en voelt uw huis groter. Als u de schuifpui openzet kan het ook makkelijk even lekker doorwaaien. Deze frisse licht is niet alleen lekker, maar ook goed voor uw gezondheid.

Bekijk de schuifpuien in onze showroom

Wil u graag meer informatie of de schuifpuien bekijken? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de kwaliteit en de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder bij het maken van een keuze. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen, meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in schuifpuien

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier