Booi Gevel & Huis

Veranda Drachten

U wilt vaker buiten zitten bij uw huis in Drachten. Met het lekkere weer tijdens de lente of de nazomer, dan is een veranda Drachten echt iets voor u. Bekijk hier onze opties.

Geniet van uw veranda Drachten

Ten eerste zit u onder de veranda bij uw huis in Drachten beschut. Hierdoor kunt u ’s-avonds langer blijven zitten. Ten tweede verbindt het uw woning met uw tuin. Het is dan ook de plek waar u bijna het hele jaar kunt genieten van het buitenleven. Ten slotte is het is een duurzame investering in uw huis en tuin.

Verschillende types terrasoverkappingen

Wij bieden u vier nieuwe type terrasoverkappingen. Deze zijn geschikt voor polycarbonaat platen. Daarnaast zijn ze ook zeer geschikt voor de laatste trend in terrasoverkappingen. Zoals veiligheidsglas helder en ook zonwerend glas is een mogelijkheid.

Veranda Drachten

Veranda geschikt voor iedere situatie

De bevestigingsmaterialen zijn volledig weggewerkt in de constructie. Daardoor ziet u geen bevestigingsmaterialen in uw veranda Drachten. De bevestigingsmethode biedt een variabele montage tussen de 7 en 20 graden. Waardoor het geschikt is voor iedere situatie.

Een uitgesproken voordeel is de mogelijkheid om constructies met zeer grote afmetingen te maken terwijl de profielen toch slank blijven en de lichtinval maximaal. Precies om deze reden verkiezen de architecten aluminium voor hun concepten met glasconstructies: een aangename architectuur van licht en ruimte wordt immers mogelijk gemaakt.

Kom langs in onze showroom

Wilt u graag meer informatie over de veranda Drachten of een kijkje nemen? Bezoek dan onze showroom om deze exclusieve veranda systemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier