Booi Gevel & Huis

Isolerende deuren

Gevel & Huis biedt een groot assortiment aan mooie goed geïsoleerde deuren voor jouw huis!

Isolerende deuren

Elk huis kenmerkt zich door zijn sfeer. Isolerende deuren worden steeds meer gezien als een groot onderdeel van je huis. Stijl en kleur van de buitendeur bepalen het mooie effect. Wij hebben een groot assortiment Living Doors®. Alle Living Doors® deurmodellen zijn leverbaar in verschillende designs, perfect passend bij uw huis. U kunt zelf kiezen voor de profilering en het paneel. Populaire Living Doors deurmodellen zijn in 9 designcombinaties mogelijk! Deze deuren zijn super geïsoleerd!

Weekamp deuren

Weekamp Deuren is van alle deurenleveranciers de bekendste in Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek van Bouwkennis Score Card Naambekendheid & Imago Ruwbouw uitgebracht is. Het gaat om de top of mind awareness (het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt).

Wij zijn bijzonder trots dat wij nu zijn doorgedrongen in de top 10. We scharen ons bij bekende merken als Rockwool, Isover en Velux. Hieruit blijkt dat Weekamp met al haar ontwikkelingen zeker weten goed aan de weg timmert! Het grote voordeel van Weekamp is, dat je zeker weet dat je deur goed geïsoleerd is. Door de juiste materialen toe te passen is je huis super goed geïsoleerd!

isolerende deuren

Nieuwsgierig geworden naar ons assortiment aan isolerende deuren? Neem eens vrijblijvend contact op met Gevel & Huis. Onze vakmensen staan altijd klaar om u te helpen en u te voorzien van het juiste advies!

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier