Booi Gevel & Huis

Zonwering Leeuwarden

Bent u op zoek naar zonwering in Leeuwarden en omgeving? Vraag dan de specialisten van Booi Gevel & Huis voor een advies op maat. Wij hebben een ruime keuze in soorten zonwering. Vraag direct een offerte aan.

Specialist in zonwering

Voor de beste binnen- en buitenzonwering bent u bij Booi Gevel & Huis aan het juiste adres. Onze specialisten staan voor u klaar om de beste zonwering voor uw woning te selecteren. Wij werken met een groot aantal leveranciers, waardoor we een ruim assortiment hebben en de beste prijs kunnen geven.

Soorten zonwering in Leeuwarden

Bij Booi Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedien uw zonwering met een app

Een nieuwe trend in de wereld van zonwering is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

zonwering Leeuwarden

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig geworden naar de opties voor zonwering in Leeuwarden en omgeving? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonwering.

Booi Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier