Booi Gevel & Huis

Terrasschermen

Het terras behoort tot de meest geliefde plaatsen, waar een groot gedeelte van de vrije tijd en van het samenzijn plaatsvindt. Met terrasschermen creëert u een heerlijke plek om te ontspannen.

Terrasschermen

Op zoek naar terrasschermen in de regio Friesland, Groningen en Drenthe? Dan bent u bij Booi Gevel & Huis aan het juiste adres. Daar vindt u een ruime keuze in verschillende soorten terrasschermen. Onze specialisten adviseren u graag.

Terrasschermen met fraaie vormgeving

Onze schermen hebben een fraaie vormgeving waardoor ze perfect aansluiten op de mooie leefomgeving in uw tuin en woning. Door de vrij dragende constructie van de armen zijn geen hinderlijke steunen aanwezig, waardoor een vrije doorloop onder het scherm ontstaat. De doorloophoogte kan desgewenst versteld worden, zodat het volledig aan uw wensen voldoet.

Met of zonder installatiehulp

Wij kunnen de terrasschermen bij u ophangen, maar uiteraard heeft u ook de keuze om dit zelf te doen. Alle beschermingssystemen tegen zon en weersomstandigheden worden individueel en met de beste materialen vervaardigd en kunnen bijgevolg optimaal worden afgestemd op uw behoeften. Geniet gedurende vele jaren vaneen ongestoord  vakantiegevoel  bij u thuis.

Meer informatie over terrasschermen?

Heeft u interesse in een terrasscherm? Of wilt u graag meer informatie over bijvoorbeeld de materialen? Wij helpen u graag met al uw vragen. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte op maat. Of maak een afspraak en bezoek onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weersbestendige doeksoorten, en diverse besturingssystemen te bekijken.

Booi Gevel & Huis is specialist in terrasschermen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier