Booi Gevel & Huis

Schuifpui isolatie

Op zoek naar een goed geïsoleerde schuifpui? Of wilt u uw huidige schuifpui beter isoleren? Gevel & Huis is specialist in duurzame oplossingen voor in en om het huis, waaronder schuifpui isolatie.

Schuifpui isolatie bij Gevel & Huis

Een schuifpui in uw huis heeft veel voordelen, maar heeft ook een groot nadeel. Veel schuifpuien zijn niet goed geïsoleerd en daardoor kan het zeker in de wintermaanden snel afkoelen in huis.

Opties isoleren schuifpuien

Een schuifpui bestaat voor het grootste deel uit glas. Het vervangen van het glas voor HR +++ glas is daarom een goed isolerende optie. Daarnaast kunt u denken aan het plaatsen van isolerende strips of het vervangen van het profiel voor nieuwe (kunststof) oplossingen.

schuifpui isolatie

Voordelen van een schuifpui

Er zitten vele voordelen aan het toevoegen van een schuifpui aan uw woning. Ten eerste is er een makkelijke overgang van uw huis en uw tuin. Daardoor kunt u het hele jaar van de seizoenen genieten. Ten tweede kunt u makkelijk het huis ventileren als u de deuren een beetje openzet. Daarnaast zorgt het ook voor extra licht in uw woning wat zorgt voor een extra sfeer. Ten slotte voegt u meer waarde toe aan uw huis, waardoor uw huis in waarde zal stijgen.

Ruim aanbod aan schuifpuien

Gevel & Huis biedt een ruim aanbod aan schuifpuien. Een leven lang betaalbare klasse in uw huis. Levering en montage van schuifpuien van topkwaliteit. In onze showroom kunnen onze adviseurs u de diverse mogelijkheden van onze schuifpuien laten zien. We helpen u graag aan een kwalitatief goede en betaalbare schuifpui.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor schuifpui isolatie of kom eens langs in onze showroom, de koffie staat klaar!

Gevel & Huis is specialist in schuifpui isolatie

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier