Booi Gevel & Huis

Gevelbekleding Friesland

Wilt u uw huis in Friesland voorzien van gevelbekleding? Kies dan voor goede kwaliteit en milieuvriendelijk materiaal bij Gevel & Huis. De juiste gevelbekleding is van groot belang voor de waarde van uw huis. Lees hier meer.

Gevelbekleding bij u in de buurt

Wilt u uw huis voorzien van gevelbekleding? Met de juiste gevelbekleding krijgt uw woning een uniek uiterlijk. U heeft bij Gevel & Huis keuze uit een ruim assortiment aan kleuren. Met de duurzame kunststof delen creëert u bijvoorbeeld een houten uiterlijk dat zich onderscheid ten opzichte van de buren. U kunt kiezen uit verschillende soorten gevelbekleding. Zoals Keralit, Twinson en Cedral.

Voordelen gevelbekleding Friesland

Als u kiest voor gevelbekleding dan zitten daar vele voordelen aan. Zo gaat uw gevel lang mee en is het ook nog milieuvriendelijk. De kunststofproducten die wij gebruiken zijn van uitstekende kwaliteit en duurzaam. Daarnaast is de kwaliteit van de panelen zo goed, dat u weinig onderhoud heeft aan uw gevel.

Met de kunststof gevelbekleding van Keralit voorziet u uw huis van een prachtige uitstraling. De Keralit gevelbekleding is ongevoelig voor kromtrekking door vocht of warmte en aantasting door bacteriën, schimmels en andere rottingsprocessen.

gevelbekleding friesland

Bezoek onze showroom

Wilt u mooie en kwaliteit gevelbekleding voor uw woning in Friesland? Dan bent u bij Gevel & Huis aan het juiste adres. Bezoek onze showroom voor meer informatie of eventuele vragen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Daarnaast kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Gevel & Huis is specialist in gevelbekleding Friesland

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier