Booi Gevel & Huis

Zonwering Buitenpost

Bent u op zoek naar zonwering Buitenpost voor uw huis? Dan bent u bij Gevel&Huis aan het goede adres. Wij bieden verschillend mogelijkheden op het gebied van zonwering. Lees hier meer.

Soorten Zonwering Buitenpost

Voor uw zonwering Buitenpost heeft u verschillende mogelijkheden bij Gevel&Huis. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rolluiken. Daarbij heeft u keuze tussen opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Ook kunt u kiezen voor uitvalschermen. Deze zijn ideaal voor ramen en balkon nissen. Maar de mooiste vorm van zonwering van vandaag de dag is markies. Dit is de meest optimale zonwering gekoppeld aan een nostalgische uitstraling. Daarnaast zijn de terrasschermen ook nog een optie. Bekijk in onderstaand overzicht alle mogelijkheden.

Zonwering Roden

Bediening voor de zonwering Buitenpost

Wat betreft de bediening van de zonwering kunt u kiezen voor handbediening of elektrische bediening. Bij handbediening is er keuze uit verschillende systemen. Door middel van een koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoer katrol voor bediening van binnen uit. Elektrische bediening wordt bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. U kunt uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen met een vaste schakelaar of afstandsbediening. Lees hier meer.

Daarnaast kunt u met uw smartphone of tablet via de SomfyApp uw huis bedienen via internet. Of het nu gaat om bijvoorbeeld zonwering, garagedeur, verlichting of dakvenster. Waar u ook bent op dat moment. U krijgt zelfs een melding als de opdracht goed is uitgevoerd.

Bezoek onze showroom

Wilt u graag meer informatie of de verschillende mogelijkheden bekijken? Bekijk in onze showroom de mogelijke RAL Kleuren en diverse besturingssystemen. Ook de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten, en diverse besturingssystemen kunt u komen bekijken. Dus kom gauw langs.

Gevel & Huis is specialist in zonwering Buitenpost

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier