Booi Gevel & Huis

Terrasoverkapping Roden

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping Roden? Veel van uw vrienden en kennissen zullen jaloers zijn op het prachtige terras dat u in uw tuin in Roden heeft liggen met de terrasoverkapping van Gevel&Huis.

Terrasoverkapping Roden bij u in de buurt

Veel van uw vrienden en kennissen zullen jaloers zijn op het prachtige terras dat u in uw tuin in Roden heeft liggen. Dat is ook niet zo vreemd, want wat is er nu lekkerder dan in uw eigen tuin te zitten. Echter is het weer ons in Nederland niet altijd even gunstig gezind en daarom is een Schuifbare of vaste terrasoverkapping vaak noodzakelijk. U wilt uiteraard dat deze van goede kwaliteit is. Daarom moet u Gevel&Huis inschakelen.

Top producten

Gevel&Huis onderscheidt zich door enkel top producten te leveren, zoals een terrasoverkapping, en de juiste service dat hierbij komt kijken in de vorm van levering en montage. Bij ons kunt u een keuze maken uit verschillende type terrasoverkappingen, zelf uitvoerbaar met een uniek schuifbaar dak, vervolgens kunnen wij deze volledig op maat aanpassen zodat deze goed bij uw woning in Roden past.

terrasoverkapping groningen

Laat u overtuigen door het gemak

Dit daksysteem met gelaagd glas overtuigd niet alleen door zijn design, maar vooral door de maximale transparantie. De smalle aluminium profielen (ook mogelijk in combinatie met hout) geven een bijna onzichtbaar kenmerk.

Door de buiten liggende dragers van het dak geniet u van een slank aanzicht en maximale lichtinval.

Verkrijgbaar met of zonder dak overstek en als lessenaars- of zadeldak verkrijgbaar

Hoge belastbaarheid en maximale overspanning door middel van stalen wapening in liggers, goot en staanders.

Bezoek onze showroom om dit exclusieve lessenaars of zadeldak systeem te bekijken.

Contact

Bent u op zoek naar een mooie en exclusieve terrasoverkapping in Roden? Dan hoeft u niet verder te kijken dan Gevel&Huis. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of kijk verder op de website. Gebruik de contactinformatie rechts om contact op te nemen of vul het contactformulier in.

Gevel & Huis is specialist in …

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier