Booi Gevel & Huis

Zonwering offerte

Vraag vrijblijvend een zonwering offerte aan bij Booi Gevel & Huis. Door het ruime aanbod van leveranciers kunt u de perfecte zonwering voor uw woning uitkiezen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Zonwering offerte voor binnen & buiten

Bij Booi Gevel & Huis heeft u de keuze uit verschillende soorten zonwering voor binnen en buiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rolluiken. Deze zorgen voor een besparing op uw verwarmingskosten en beschermen tegen gluurders, inbrekers, warmte en hinderlijk licht. Een andere populaire vorm van zonwering zijn markiezen. Deze zorgen voor een nostalgische uitstraling en bieden optimale bescherming. Ten slotte kunt u nog kiezen voor terrasschermen, screens en terraszonwering.

zonwering offerte buiten

Soorten zonwering

Bij Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedien uw zonwering via uw smartphone

Een nieuwe trend in de zonwering wereld is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een zonwering offerte aan

Bent u overtuigd of wilt u meer informatie over zonwering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen.

Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier