Booi Gevel & Huis

Glazen daken

Glazen daken kunnen in de zomer vrij heet zijn om onder te zitten, hiervoor hebben wij de zonweringen die het een stuk koeler maken.

Glazen daken

Deze zonwering kan zowel bovenlangs als onderlangs het glazen dak en zijn geschikt voor grote en complexe glazen daken en sub constructies.

Als externe bescherming tegen de zon en de hitte, zorgen ze voor een aangenaam binnenklimaat en voor een verzorgde look. Door de naar binnen verschuifbare geleidingsrails kunnen ook speciale veranda constructies (bv. schuine constructies) probleemloos overschaduwd worden.

De gepatenteerde techniek met telescopische geleidingsrails zorgt ervoor, dat het doekoppervlak tot max. 140 cm over het veranda dak heen kan worden geleid. Het geïntegreerde gasdrukmechanisme in de geleidingsrails garandeert ook bij een geringe dakhelling, een optimale doekspanning.

Zelfs een complete verduistering is mogelijk. Ook onderste boven monteren is dan een mogelijkheid. Het speciale veersysteem in de geleiders in combinatie met de zeer compacte kast zorgt voor een snelle, onopvallende montage en voor een maximale levensduur.

Bezoek onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten,  en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier