Booi Gevel & Huis

Glazen daken

Glazen daken kunnen in de zomer vrij heet zijn om onder te zitten. Hiervoor hebben wij de zonwering die het een stuk koeler maakt.

Glazen daken zonwering

Deze zonwering kan zowel bovenlangs als onderlangs het glazen dak en zijn geschikt voor grote en complexe glazen daken en sub constructies.

Als externe bescherming tegen de zon en de hitte, zorgen ze voor een aangenaam binnenklimaat en voor een verzorgde look. Door de naar binnen verschuifbare geleidingsrails kunnen ook speciale veranda constructies (bv. schuine constructies) probleemloos overschaduwd worden.

Optimale doekspanning

De gepatenteerde techniek met telescopische geleidingsrails zorgt ervoor, dat het doekoppervlak tot max. 140 cm over het veranda dak heen kan worden geleid. Het geïntegreerde gasdrukmechanisme in de geleidingsrails garandeert ook bij een geringe dakhelling, een optimale doekspanning.

Zelfs een complete verduistering is mogelijk. Ook onderste boven monteren is dan een mogelijkheid. Het speciale veersysteem in de geleiders in combinatie met de zeer compacte kast zorgt voor een snelle, onopvallende montage en voor een maximale levensduur.

Bedien uw zonwering via uw smartphone

Een nieuwe trend in de zonwering wereld is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor glazen daken zonwering

Bent u overtuigd of wilt u meer informatie over zonwering voor uw glazen dak? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen. Of maak een afspraak in onze showroom om de kwaliteit, scheur- en weerbestendige doeksoorten,  en diverse besturingssystemen te bekijken.

Gevel & Huis is specialist in zonwering voor een glazen dak

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier