Booi Gevel & Huis

Zonnescherm Leeuwarden

Bent u op zoek naar een zonnescherm in Leeuwarden en omgeving? Vraag dan de specialisten van Booi Gevel & Huis voor een advies op maat. Wij hebben een ruime keuze in soorten zonwering. Vraag direct een offerte aan.

Zonnescherm Leeuwarden

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuin in Leeuwarden te vertoeven? Vaak is dat heerlijk genieten, maar soms kan de zon wel eens vervelend zijn en wilt u de schaduw opzoeken. U kunt er dan voor kiezen om een zonnescherm aan te schaffen. Hierdoor kunt u heerlijk in de schaduw zitten of uw huis lekker koel houden. Booi Gevel & Huis helpt u hier graag bij.

Soorten zonneschermen

Bij Booi Gevel & Huis hebben we veel soorten zonneschermen en zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

zonnescherm Leeuwarden

Bediening zonnescherm Leeuwarden

Er kan worden gekozen voor handbediening of elektrische bediening bij uw zonnescherm in Leeuwarden. Bij handbediening is er keuze uit verschillende systemen zoals van koord en kikker, bediening boven of onder eventueel met doorvoer katrol voor bediening van binnen uit. De band opwinder of oogwindwerk.

Elektrische zonwering wordt bediend door middel van een hand- of wandzender die de motor aanstuurt. U kunt uw zonwering eenvoudig omhoog en naar beneden sturen met een vaste schakelaar of een afstandsbediening. Ten slotte kunt u ook kiezen voor de zon-wind automaat. Als u vaak van huis bent is dit de ideale oplossing. Een sensor meet het zonlicht en de windsnelheid en bepaald zelf of uw zonwering omhoog of naar beneden moet.

Meer informatie of een offerte aanvragen?

Nieuwsgierig geworden naar de zonnescherm opties voor uw woning in Leeuwarden of omgeving? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag met het uitzoeken van de juiste zonwering en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Gevel & Huis is specialist in zonneschermen in de regio Leeuwarden

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier