Booi Gevel & Huis

Markiezen kopen

Bent u op zoek naar zonwering of heeft u de keus al gemaakt en wilt u markiezen kopen? Bij Booi Gevel & Huis bent u dan aan het goede adres. Wij bieden verschillende soorten zonwering, waaronder de nostalgische markiezen. Dit is een populaire zonwering, omdat het optimale bescherming biedt en het een nostalgische uitstraling heeft. Kijk hier voor meer informatie.

Mooiste vorm van zonwering markiezen kopen

De markies is op dit moment één van de populairste vormen van zonwering. Het maakt niet uit vanaf welke kant de zon komt, deze vorm van zonwering biedt altijd optimale bescherming. Daarnaast heeft het een nostalgische uitstraling. Dit is zeker een toevoeging voor uw gevel. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor klassieke panden, maar ook bij een modern huis kan dit voor een mooi effect zorgen.

Ook voor ondernemers zijn markiezen een goede optie. Ze geven de juiste uitstraling aan uw zaak door middel van Belettering en logo’s die kunnen worden geplaatst.

Voordelen markiezen kopen

Het kopen van markiezen brengt verschillende voordelen met zich mee. De zonwering beschermt niet alleen van boven- en voorkant, maar van de zijkanten. Dit zorgt voor de optimale bescherming van uw huis, winkel of restaurant. Daarnaast hebben de markiezen weinig last van de wind, omdat deze zijn gemaakt van sterke en duurzame materialen. Ook kan de zon niet naar binnen schijnen en dit voorkomt verkleuring van uw interieur. Ten slotte heeft u met markiezen vele mogelijkheden. Ze zijn geschikt voor veel situaties en typen ramen.

Markiezen

Kom langs in onze showroom

Bent u geïnteresseerd en wilt u graag meer informatie? Of wilt u onze producten zien? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar om u te helpen in uw keuze voor zonwering. Bekijk in de showroom de kwaliteit van onze scheur- en weerbestendige doeksoorten en de besturingssystemen. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

Booi Gevel & Huis is specialist in markiezen kopen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier