Booi Gevel & Huis

Gevelbekleding Assen

De kunststof producten die wij gebruiken als gevelbekleding Assen voor uw woning, zijn van uitstekende kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid.

Gevelbekleding bij u in de buurt

Vindt u het uiterlijk van uw woning in Assen wat verouderd? Dat is niet zo vreemd, iedereen heeft oude gespleten en gebarsten gevel wel eens gezien. Met de juiste gevelbekleding kunt u uw woning echter zo aankleden dat deze uniek wordt. Met prachtige, duurzame kunststof delen kunt u bijvoorbeeld een houtachtig uiterlijk creëren dat volledig anders is dan van uw buurtbewoners.

De juiste gevelbekleding

Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De bekleding van uw gevel moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.

gevelbekleding assen

Goede materialen

De kunststof producten die wij gebruiken als gevelbekleding voor uw woning in Assen zijn van uitstekende kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Wij willen dat de gevelbekleding een leven lang meegaat, de kwaliteit van de panelen is zo, dat u er maar weinig onderhoud aan hoeft te plegen. Ze blijven er altijd erg goed uitzien, wat betekent dat u altijd met ene glimlach naar uw huis zult kijken.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier