Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen showroom

Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Kies dan voor de juiste kunststof kozijnen en kies voor modern wonen en de beste techniek. Kom langs bij ons in de kunststof kozijnen showroom voor een kijkje!

Gealan kunststof kozijnen showroom

Wanneer u op zoek bent naar kunststof kozijnen, kies dan voor Gealan kozijnen. De kunststof kozijnen van Gealan zijn van uitstekende kwaliteit. De kozijnen van Gealan zijn speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt en voldoen aan alle visuele criteria. Doordat ze in Nederland worden geproduceerd, hoeven ze niet ver te worden vervoerd en blijft de kwaliteit bewaard. Het kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele kozijn is voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit houdt in dat de kozijnen voldoen aan de eisen van de overheid en de marktpartijen. Ook gaan producten met dit keurmerk veel langer mee en hebben ze minder onderhoud nodig!

Kunststof kozijnen showroom

Milieu en duurzaamheid

Bij Gealan wordt veel waarde gehecht aan het milieu en de duurzaamheid van de kozijnen. Bij Gealan worden de grondstoffen hergebruikt en verliezen hun waarde niet.

Daarnaast worden de beste waarden en prestaties op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid behaald met Gealan kunststof kozijnen. Dit komt door de innovatieve en flexibele middendichting en het 3-dichting-systeem. Deze zorgen voor het verminderen van koude stromingen. 

Onze showroom

Bent u benieuwd naar de kunststof kozijnen kom dan eens langs in onze showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen over kunststof kozijnen. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier