Booi Gevel & Huis

Veranda showroom

Bent u op zoek naar een veranda showroom? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. Met een veranda geniet u zelfs tijdens de lente of nazomer van het lekkere weer. Lees hier meer.

Voordelen van uw veranda in onze showroom

Kiest u voor een veranda? Dan helpen wij graag bij het maken van de beste keuze. U kunt langskomen in onze veranda showroom en alle mogelijkheden bekijken. Daarbij kunt u direct met één van ons uw wensen op papier zetten en weet u precies waar u aan toe bent. Daarnaast zitten er vele voordelen aan een veranda. Zo zit u altijd beschut bij uw huis en daardoor kunt u ’s avonds langer blijven zitten. Daarbij kunt u het hele jaar genieten van uw tuin en zorgt een veranda ervoor dat uw huis en tuin één worden. Ten slotte is het een duurzame investering in uw huis en tuin.

Veranda geschikt voor iedere situatie

In de veranda zijn de bevestigingsmaterialen volledig weggewerkt in de constructie. Hierdoor zijn deze niet zichtbaar. De bevestigingsmethode is geschikt voor iedere situatie, omdat deze een variabele montage biedt tussen de 7 en 20 graden.

Het is ook mogelijk om constructies met zeer grote afmetingen te maken terwijl de profielen toch slank blijven. Dit zorgt ervoor dat de lichtinval maximaal is. Hierdoor wordt door architecten gekozen voor aluminium voor concepten met glasconstructies. Hiermee wordt een aangename architectuur van ruimte en licht mogelijk gemaakt.

veranda showroom

Bekijk de mogelijkheden in onze veranda showroom

Wilt u graag meer weten of de mogelijkheden bekijken van onze veranda’s? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan voor u klaar om eventuele vragen te beantwoorden of te helpen bij het maken van een keuze. In de showroom kunt u de exclusieve veranda systemen bekijken. Of neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.

Gevel & Huis is specialist in veranda’s

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier