Booi Gevel & Huis

Trippel glas

Trippel glas, ook wel driedubbelglas genoemd bestaat minimaal uit twee glasplaten die op een bepaalde afstand van elkaar luchtdicht met elkaar zijn verbonden, zodat een isolerende ruimte tussen de glasplaten of spouw ontstaat. Dit glas wordt toegepast in kozijnen, ramen en deuren van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie.

Trippel glas zorgt voor super isolatie!

Je huis isoleren door middel van Hr+++ glas, ook wel driedubbel glas, is een goede en slimme investering wat zich zeker gaat terug betalen. Onder andere in het wooncomfort, lagere vaste lasten en een duurzame wereld. Driedubbel glas, ook wel trippel glas genoemd, is een soort type dubbel glas die extra goed isoleert dankzij een reflecterende metaalcoating en isolerende gasvulling tussen de glasbladen. Hoe hoger het aantal plussen in de naam van het glas hoe hoger de isolatiewaarde van het glas is. Er is zelfs triple glas. In combinatie met een van onze isolerende kozijnen heb je een optimaal geïsoleerd huis!

Trippel glas

De prijs van het glas is o.a. afhankelijk van de benodigde grootte, dikte, en samenstelling van de glasplaten. Wij bekijken uw aanvraag zorgvuldig zodat uw hoog rendement glas aan de normen en eisen voldoet. Zo zorgen wij er bijvoorbeeld altijd voor dat het HR+++ glas de juiste dikte en samenstelling heeft t.o.v. de oppervlakte, windbelasting en veiligheidsvoorschriften.

Trippel glas laten plaatsen?

Nieuwsgierig geraakt? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze vakmensen helpen u graag verder met u vraag. Of klik hieronder als u eens een kijkje wilt nemen naar onze goed geïsoleerde kozijnen in combinatie met driedubbel glas:

 

Kozijnen | Bekijk het ruime assortiment in de showroom van Gevel & Huis (gevelenhuis.nl)

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier