Booi Gevel & Huis

Kozijnen

Booi Gevel & Huis biedt een ruim assortiment aan kozijnen. Een leven lang betaalbare klasse in uw huis. Levering en montage van kozijnen van topkwaliteit.

Verschillende soorten kozijnen

Wilt u uw woning voorzien van nieuwe kozijnen? En zoekt u advies over de juiste soort kozijnen? Dan kunt u dit het beste laten doen door Booi Gevel & Huis, de specialist op dit gebied. Wij zijn actief in de regio Friesland, Groningen en Drenthe en hebben jarenlange ervaring in deze branche. Hierdoor herkennen wij de juiste kwaliteit. Het product wat wij u aanbieden is dan ook altijd van de juiste kwaliteit en wordt bij u geleverd of gemonteerd. Volledig op maat!

Geïsoleerde kunststof kozijnen

Wilt u uw kozijnen vervangen voor kunststof? Kies dan voor isolerende kunststof kozijnen. In Nederland worden hoge eisen gesteld wat betreft de functionaliteit, kleur en esthetica van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Bij Booi Gevel & Huis stellen wij daarom hoge eisen aan onze producten. Wij vinden het belangrijk om aan de gestelde eisen te voldoen. Daardoor zijn wij in staat om top kwaliteit kunststof kozijnen bij u te komen leveren en monteren. Volledig op maat gemaakt en goed geïsoleerd met triple glas.

Onze specialisten maken een offerte op maat

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de verschillende soorten kozijnen? Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie of een kozijnen offerte op maat.

Kozijnen

Hang&sluitwerk:
Als een inbreker niet binnen 2 minuten uw woning kan binnendringen, is de kans groot dat hij het opgeeft.

Hoekoverbrengingen met paddenstoel nok-vergrendeling en geprofileerde sluitstukken behoren daarom standaard tot onze uitrusting van ons beslag krukken, sloten en scharnieren zijn gemonteerd opeen metalen versteviging en zorgen voor een effectieve inbraak werendheid.
Het draai-kiepbeslag (optie meer standen kiep) is geschikt voor ramen tot weerstandsklasse 3

Accessoires zoals bijvoorbeeld beluchtings scharen, vastzet scharen en draaibegrenzing zijn eventueel later ook nog aan te brengen

Beglazing:

Thermische isolatie Veiligheid/beveiliging
Zonwerend glas Decoratie

Roosters:
Meer dan 80% van ons leven brengen we binnen door, dus een gezond binnenklimaat is van cruciaal belang. Duco ontwikkelde als antwoord drie goed doordachte totaalconcepten met drie stevige pijlers: natuurlijke dagventilatie, gecombineerd met buitenzonwering en nachtventilatie.

Montage/Afwerking:
Bij renovatie en nieuwbouw is binnenafwerking van kozijnen vaak een onderschat detail. Traditionele aftimmeringen zijn arbeidsintensief en moeten daarna nog geschilderd worden.

Progé vensterbanken zijn precies afgestemd op Progé kozijnafwerking. Onze vensterbanken zijn zeer eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De kern van onze stelkozijnen bestaat uit 15 mm multiplex wbp verlijmd, afkomstig uit duurzaam beheerd bos. (optie kunststof stelkozijnen)


Onderdorpel:

Holonite onderdorpel of vensterbank zijn ontwikkeld om  kunststof kozijnen aan de buitenkant een nog fraaiere en meer authentieke uitstraling te geven .

Deze onderdorpel geeft vooral aan huizen een geheel authentiek voorkomen.  Maar ook zijn geglazuurde raamdorpels of aluminium waterslagen mogelijk.

Gevel & Huis is specialist in kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Kozijnen leverbaar in talloze UV-bestendigerenolite structuurfolie of acrylaat
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier