Booi Gevel & Huis

Kozijnen

Gevel & Huis biedt een ruim assortiment aan kozijnen. Een leven lang betaalbare klasse in uw huis. Levering en montage van kozijnen van topkwaliteit.

Kozijnen

Hang&sluitwerk:
Als een inbreker niet binnen 2 minuten uw woning kan binnendringen, is de kans groot dat hij het opgeeft.

Hoekoverbrengingen met paddenstoel nok-vergrendeling en geprofileerde sluitstukken behoren daarom standaard tot onze uitrusting van ons beslag krukken, sloten en scharnieren zijn gemonteerd opeen metalen versteviging en zorgen voor een effectieve inbraak werendheid.
Het draai-kiepbeslag (optie meer standen kiep) is geschikt voor ramen tot weerstandsklasse 3

Accessoires zoals bijvoorbeeld beluchtings scharen, vastzet scharen en draaibegrenzing zijn eventueel later ook nog aan te brengen

Beglazing:

Thermische isolatie Veiligheid/beveiliging
Zonwerend glas Decoratie

Roosters:
Meer dan 80% van ons leven brengen we binnen door, dus een gezond binnenklimaat is van cruciaal belang. Duco ontwikkelde als antwoord drie goed doordachte totaalconcepten met drie stevige pijlers: natuurlijke dagventilatie, gecombineerd met buitenzonwering en nachtventilatie.

Montage/Afwerking:
Bij renovatie en nieuwbouw is binnenafwerking van kozijnen vaak een onderschat detail. Traditionele aftimmeringen zijn arbeidsintensief en moeten daarna nog geschilderd worden.

Progé vensterbanken zijn precies afgestemd op Progé kozijnafwerking. Onze vensterbanken zijn zeer eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De kern van onze stelkozijnen bestaat uit 15 mm multiplex wbp verlijmd, afkomstig uit duurzaam beheerd bos. (optie kunststof stelkozijnen)


Onderdorpel:

Holonite onderdorpel of vensterbank zijn ontwikkeld om  kunststof kozijnen aan de buitenkant een nog fraaiere en meer authentieke uitstraling te geven .

Deze onderdorpel geeft vooral aan huizen een geheel authentiek voorkomen.  Maar ook zijn geglazuurde raamdorpels of aluminium waterslagen mogelijk.

Gevel & Huis is specialist in kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Kozijnen leverbaar in talloze UV-bestendigerenolite structuurfolie of acrylaat
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier