Booi Gevel & Huis

Aluminium Kozijnen Drachten

Bent u op zoek naar aluminium kozijnen voor uw huis in Drachten? Dan bent u bij Gevel & Huis aan het goede adres.

Aluminium Kozijnen

Bent voor uw huis in Drachten op zoek naar kozijnen? Kies dan voor onze aluminium kozijnen, deze hebben optimale thermische kwaliteiten en zijn daardoor in de bouwwereld een top product. Deze kozijnen passen bij elk soort woning. Bijvoorbeeld bij de hedendaagse architectuur, een rustieke of een klassieke woning.

Gevel & Huis vervaardigd de juiste profiel systemen om gegarandeerd top kwaliteit te kunnen leveren. Deze systemen staan garant voor constante kwaliteit, continue ontwikkeling en optimale prijs-kwaliteit verhouding.

Aluminium Kozijnen Drachten

Eigenschappen Kozijnen

De profielen van de aluminium kozijnen zijn thermisch geïsoleerd door middel van een koude brug onderbreking. Bij de oppervlaktebehandeling van de kozijnen kan worden gekozen voor anodiseren of moffelen (poedercoating). Wat betreft de fabricagemethode is de toegepaste aluminium legering ALMgSi 0,5 F 22 en EN AW 6060 T66 in anodiseer kwaliteit.

Door middel van extrusie worden de profielen geproduceerd. De gebruikte hoekverbindingen zijn geperst of genageld. Ten slotte zijn de aluminium kozijnen Drachten voorzien van een VMRG keurmerk.

Kom vrijblijvend langs

Wilt u graag meer informatie over de aluminium kozijnen? Bezoek dan onze showroom vlakbij Drachten en wij helpen u verder bij het maken van een keuze. Bekijk ook de kwaliteit van het glas, hang en sluitwerk. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in aluminium kozijnen in Drachten

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Kozijnen leverbaar in talloze UV-bestendigerenolite structuurfolie of acrylaat
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier