Booi Gevel & Huis

Keralit gevelbekleding prijs

Wilt u de Keralit gevelbekleding prijs weten? Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden. Ze kunnen vervolgens op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte maken.

Keralit kunststof gevelbekleding

Ga voor een prachtige uitstraling van uw gevel met de kunststof gevelbekleding van het merk Keralit. Door de ruime keuze aan modellen en de tientallen kleuren past Keralit altijd bij uw woning. Daarnaast heeft u er ook geen omkijken meer naar. Het is onderhoudsvrij en gaat zeer lang mee. Hiermee krijgt uw woning een blijvend en mooie afwerking.

Duurzame gevelbekleding van Keralit

Kiest u voor Keralit. Dan kiest u voor duurzaam en milieuvriendelijk. De gevelbekleding wordt namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen. U heeft geen last van kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Het is onderhoudsarm en wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpallet. Deze gevelbekleding is zeer geschikt om te gebruiken bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Keralit gevelbekleding prijs

Vrijblijvende offerte voor uw Keralit gevelbekleding prijs

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de verschillende soorten Keralit gevelbekleding en/of de prijs? Kom dan langs in de showroom en bekijk alle mogelijkheden. U vindt onze showroom in Drachten in Groningen. Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Gevel & Huis is specialist in gevelbekleding

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier