Booi Gevel & Huis

Gealan kozijnen prijs

Bent u op zoek naar nieuwe kozijnen, woont u modern en wilt u de beste techniek? Dan zijn de Gealan kozijnen van Gevel & Huis echt iets voor u. Vraag meer informatie over de Gealan kozijnen prijs.

Gealan kozijnen en modern wonen

Gealan kozijnen prijs | Luxe, lifestyle en de beste techniek kenmerken het modern wonen. Als het gaat om kozijn- en deursystemen dan biedt Gealan het compleet nieuwe kozijn-systeem S 9000 NL. Het kozijn met een 3-dichting-systeem door het hele kozijn is nieuw, innovatief en modern. Het voldoet aan alle visuele criteria en is speciaal ontworpen voor de eisen en behoeften van de Nederlandse markt.

Duurzame kozijnen

Gealan hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieu. De grondstoffen die worden gebruikt bij productie kunnen volledig worden hergebruikt zonder hun waarde te verliezen. Daarnaast worden de beste waarden en prestaties op het gebied van thermische isolatie en wind- en waterdichtheid behaald met Gealan kunststof kozijnen. Dit komt door de innovatieve en flexibele middendichting en het 3-dichting-systeem. Deze zorgen voor het verminderen van koude stromingen.

Daarnaast zorgt de verhoogde sponning ook nog voor een betere isolatie tussen het profiel en het glas. Een bijkomend voordeel van deze verhoogde sponning is dat het bijdraagt aan een betere inbraak beveiliging van het kozijnsysteem.

Gealan kozijnen prijs

Prijzen Gealan kozijnen opvragen

Bent u benieuwd naar de prijzen van Gealan kozijnen? Onze medewerkers helpen u graag. Wilt u graag meer informatie of de systemen in het echt zien? Kom dan langs in onze showroom. Wij staan klaar voor al uw vragen over Gealan kozijnen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte als u benieuwd bent naar Gealan kozijnen prijs.

Contactformulier