Booi Gevel & Huis

Terrasoverkapping showroom

Zoekt u een terrasoverkapping showroom in Noord Nederland? Kom dan eens langs bij Gevel & Huis en laat u adviseren over de verschillende soorten terrasoverkappingen. Of vraag direct online een offerte aan.

Terrasoverkapping op maat

U kunt bij Gevel & Huis een terrasoverkapping voor uw woning op maat bestellen. U maakt de keuze uit één van onze modellen, waarna wij deze volledig op maat kunnen maken voor uw woning. Wij komen deze bij u afleveren en monteren, zodat u binnen een mum van tijd weer heerlijk kunt genieten van uw tuin.

Voordelen van een terrasoverkapping

Eén van de bekendste voordelen van een terrasoverkapping is dat u altijd lekker in uw tuin kunt zitten. Zo kunt u het hele jaar door van uw tuin genieten. Daarnaast is het een duurzame investering in uw huis, omdat het extra isoleert. En zorgt het ervoor dat het jullie huis en tuin één geheel worden. Geniet van de buitenlucht onder uw terrasoverkapping.

terrasoverkapping showroom

Soorten terrasoverkappingen in onze showroom

Er zijn meerdere soorten terrasoverkappingen. Zo heb je vaste en uitschuifbare overkappingen. Maar je kunt ook denken aan een vaste veranda of tuinkamer.

Bezoek onze terrasoverkapping showroom

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Kom dan langs in onze showroom, de koffie staat klaar. Hier kunt u de verschillende systemen, zoals het zadeldak systeem, en exclusieve lessenaars bekijken. We adviseren u graag over onze verschillende soorten terrasoverkappingen. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier