Booi Gevel & Huis

Hr ++ glas bestellen

Dubbel glas is erg populair, ook niet zo gek want het beschermt goed en isoleert super! Dubbelglas wordt toegepast in kozijnen, ramen en deuren van gebouwen voor een betere warmte-isolatie en geluidsisolatie.

De voordelen van Hr ++ glas bestellen

Hr ++ glas bestellen | HR++ glas (ook wel hoogrendementsglas) is een soort type dubbel glas die extra goed isoleert dankzij een reflecterende metaalcoating en isolerende gasvulling tussen de glasbladen. Hoe hoger het aantal plussen in de naam van het glas hoe hoger de isolatiewaarde van het glas is. Er is zelfs triple glas. In combinatie met een van onze isolerende kozijnen heb je een optimaal geisoleerd huis! Je huis isoleren door middel van HR glas is een slimme investering die zich zeker terugbetaald in onder andere wooncomfort, lagere vaste lasten en een duurzame wereld.

Hr ++ glas bestellen

De prijs van het glas is o.a. afhankelijk van de benodigde grootte, dikte, en samenstelling van de glasplaten. Wij bekijken uw aanvraag zorgvuldig zodat uw hoog rendement glas aan de normen en eisen voldoet.

In combinatie met een geïsoleerd kozijn van Gevel & Huis kan het glas zorgen voor de juiste isolatie en een veilig gevoel in huis.

Dubbel glas bestellen

Dubbel glas is erg populair op het gebied van isolatie. Ben je nieuwsgierig geraakt en heb je vragen of overweeg je te bestellen? Of bent u opzoek naar goed geïsoleerde kozijnen in combinatie met dubbelglas? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Kozijnen | Bekijk het ruime assortiment in de showroom van Gevel & Huis (gevelenhuis.nl)

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier