Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen Drenthe

Als u uw woning in Drenthe wilt voorzien van nieuwe kozijnen, doet u er verstandig aan om dit kunststof kozijnen te laten zijn.

Kunststof kozijnen bij u in de buurt

Als u uw woning in Drenthe wilt voorzien van nieuwe kozijnen, doet u er verstandig aan om dit kunststof kozijnen te laten zijn. U kunt deze dan het beste bij de specialist Gevel&Huis afnemen. Met onze jarenlange ervaring in de branche zijn wij in staat om top kwaliteit kunststof kozijnen bij u te komen leveren en monteren, volledig op maat!

Lange termijn voordelen

Door kunststof kozijnen in uw woning in Drenthe te plaatsen kunt u op lange termijn van uw vele voordelen genieten. Zo hoeft u nauwelijks onderhoud te plegen aan de kozijnen. Eenmaal gemonteerd heeft u er weinig omkijken meer naar. Daarnaast worden ze van duurzame materialen gemaakt en hebben de juiste keurmerken, wat betekent dat ze een leven lang meegaan.

kunststof kozijnen drenthe

Montage/Afwerking kunststof kozijnen Drenthe

Bij renovatie en nieuwbouw is binnenafwerking van kozijnen vaak een onderschat detail. Traditionele aftimmeringen zijn arbeidsintensief en moeten daarna nog geschilderd worden.

Progé vensterbanken zijn precies afgestemd op Progé kozijnafwerking. Onze vensterbanken zijn zeer eenvoudig te plaatsen in zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

De kern van onze stelkozijnen bestaat uit 15 mm multiplex wbp verlijmd, afkomstig uit duurzaam beheerd bos. (optie kunststof stelkozijnen)

Contact

Wilt u mooie en kwaliteit gevelbekleding voor uw woning in Drenthe? Schakel dan Gevel&Huis in. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen. Gebruik de contactinformatie rechts om contact op te nemen of vul het contactformulier in.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten
  • Kunststof kozijnen Drenthe

Contactformulier