Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen in Leek & Haren

Wilt u uw woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen Leek en Haren dan doet u er verstandig aan om deze door Gevel & Huis aan te laten brengen.

Kunststof kozijnen bij u in de buurt

Wilt u in Leek of Haren uw woning voorzien van nieuwe kunststof kozijnen dan doet u er verstandig aan om deze door Gevel & Huis aan te laten brengen. Wij zijn een specialist op dit gebied en kunnen u dan ook uitstekend van dienst zijn. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de branche waardoor wij in staat zijn om top kwaliteit kozijnen bij u te komen leveren en monteren, volledig op maat! Aarzel niet contact met ons op te nemen om onze hulp in te schakelen!

Een verschil op uw energie rekening

Wanneer u nog meer wilt besparen in uw portemonnee sparen kunt u de stap maken naar de eCO beglazing. Met deze beglazing kunt u een isolatie waarde van Ug 0.6 bereiken.

Een isolatie norm waarmee u aantoonbaar tientallen euro´s kunt besparen op uw energie rekening.

kunststof kozijnen leek en haren

Gevel&Huis helpt u met het plaatsen van kunststof kozijnen in Haren en Leek

Door kunststof kozijnen in uw woning in Leek of Haren te laten plaatsen kunt u op lange termijn van uw vele voordelen genieten. Dit houdt in dat u bijvoorbeeld nauwelijks onderhoud hoeft te laten plegen aan de kozijnen. Eenmaal gemonteerd heeft u er weinig omkijken meer naar. Daarnaast worden ze van duurzame materialen gemaakt en hebben de juiste keurmerken, wat betekent dat ze een leven lang meegaan. Wij informeren u graag over de verschillende voordelen van de kunststof kozijnen die wij aanbieden dus aarzel niet om ons hierover te contacteren.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier