Booi Gevel & Huis

Keralit gevelbekleding

Bent u op zoek naar Keralit gevelbekleding voor uw huis? Neem dan een kijkje bij Gevel&Huis. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Lees hier meer.

Verschillende modellen Keralit gevelbekleding

Ga voor een prachtige uitstraling van uw gevel met de kunststof gevelbekleding van Keralit. Door de ruime keuze aan modellen en de tientallen kleuren past Keralit altijd bij uw woning. Daarnaast heeft u er ook geen omkijken meer naar. Het is onderhoudsvrij en gaat lang mee. Hiermee krijgt uw woning een blijvend en mooie afwerking.

Duurzame gevelbekleding

Kiest u voor Keralit. Dan kiest u voor duurzaam en milieuvriendelijk. De gevelbekleding wordt namelijk gemaakt van gerecyclede kunststoffen. U heeft geen last van kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Het is onderhoudsarm en wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpallet. Deze gevelbekleding is zeer geschikt om te gebruiken bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Keralit gevelbekleding

Kom langs in de showroom

Bent u geïnteresseerd in de Keralit gevelbekleding? Kom dan langs in onze showroom en bekijk de mogelijkheden. De koffie staat klaar. We helpen u graag verder met uw keuze voor gevelbekleding. Of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerteaanvraag.

Gevel & Huis is specialist in Keralit gevelbekleding

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier