Booi Gevel & Huis

Dakgoten Drenthe

Is uw huis in Drenthe toe aan nieuwe dakgoten? Dan bent u bij Gevel & Huis aan het goede adres. De dakgoten van Gevel & Huis zijn onderhoudsarm en er zijn nog vele andere voordelen. Lees hier meer.

Voordelen dakgoten Drenthe

De dakgoten van Gevel & Huis hebben verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze onderhoudsarm. Dit betekent dat u uw dakgoten alleen nog maar hoeft schoon te maken en niet meer hoeft te verven. Daarnaast zijn ze oersterk en gegarandeerd lekvrij. Ook kunt u kiezen voor verschillende materialen, zoals kunststof, aluminium of polyester. Elk materiaal heeft zijn eigen voordelen.

Uitstraling dakgoten Drenthe

De dakgoten van Gevel & Huis kunnen worden geleverd in elke gewenste RAL-kleur. Hierdoor kunt u elke uitstraling creëren die u wilt. De dakgoten hebben een strakke of authentieke uitstraling. Dit is gelijkwaardig aan traditionele zinken goten die met hout betimmerd zijn. Daarnaast zijn de vormen die u kunt kiezen ook erg divers. U kunt kiezen voor modern tot klassiek. Ten slotte maakt u uw dakgoot compleet met een afwerking van smeltplanken, mooie gootklossen en windveren. Uw dakgoot is tenslotte de blikvanger van uw woning.

Dakgoten Drenthe

Bezoek onze showroom

Wilt u graag meer informatie over de dakgoten voor uw huis in Drenthe? Kom dan langs in onze showroom en bekijk onze collectie goten in de showroom.  Hier kunt u ook kijken naar de kwaliteit en de mogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier