Booi Gevel & Huis

Zonwering Burgum

Zonwering Burgum | Bij Booi Gevel & Huis vindt u een ruime collectie aan zonwering. Onze specialisten helpen u graag bij het kiezen van het juiste soort zonwering en maken vrijblijvend een offerte op maat.

Genieten van uw tuin en woning in Burgum

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuin te vertoeven? Vaak is dat heerlijk genieten, maar soms kan de zon wel eens vervelend zijn en wilt u de schaduw opzoeken. U kunt er dan voor kiezen om zonwering te laten plaatsen. Hierdoor kunt u heerlijk in de schaduw zitten en/of uw huis lekker koel houden.

Wanneer u op zoek bent naar zonwering, dan wilt u waarschijnlijk de verschillende producten vergelijken. Dat kan zijn op prijs, kwaliteit, garantie, materiaalsoort of wellicht kleur. Bij Booi Gevel & Huis werken wij met veel diverse leveranciers, zodat wij iedereen van het juiste advies kunnen voorzien. Zo hebben wij voor iedere woning de juiste zonwering.

zonwering Burgum

Soorten zonwering in Burgum

Bij Booi Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedien uw zonwering via uw smartphone

Het is niet meer weg te denken in de wereld van zonwering; bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Vraag vrijblijvend een zonwering offerte aan

Bent u overtuigd of wilt u meer informatie over zonwering? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan door het formulier in te vullen.

Booi Gevel & Huis is specialist in zonwering Burgum

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier