Booi Gevel & Huis

Voordeur showroom

Bent u op zoek naar een nieuwe voordeur voor uw woning? Kom dan eens langs in de voordeur showroom van Gevel & Huis. Onze specialisten adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Voordeur showroom van Gevel & Huis

Bij Gevel & Huis hebben we een ruim assortiment aan voordeuren. Daarbij heeft u de keuze uit meerdere materiaalsoorten, waarbij kunststof, aluminium en hout de meeste gekozen zijn. Naast voordeuren vindt u bij ons ook binnendeuren, mooie grote openslaande tuindeuren of schuifpuien.

Een voordeur moet passen bij uw woning

De deuren van uw woning zijn erg belangrijk en ook gezichtsbepalend. Met bijvoorbeeld een unieke voordeur krijg elk huis in de straat zijn eigen gezicht. Denk dus goed na wat past bij de uitstraling van uw woning. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de vormgeving.

We bieden een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, van retro tot landelijk. Daarnaast zijn onze deuren duurzaam, doordat ze onderhoudsarm en goed geïsoleerd zijn.

voordeur showroom

Kom langs in de voordeur showroom of neem contact op

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Gevel & Huis biedt? Kom dan langs in onze showroom en laat u adviseren over de verschillende soorten voordeuren. U kunt uiteraard ook online contact met ons opnemen voor advies of een vrijblijvende offerte op maat.

Gevel & Huis is specialist in deuren en kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier