Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen Groningen

Wilt u uw woning in Groningen voorzien van kunststof kozijnen? Dan kunt u dit het beste laten doen door Gevel&Huis, de specialist op dit gebied.

Kunststof kozijnen bij u in de buurt

Wilt u uw woning in Groningen voorzien van kunststof kozijnen? Dan kunt u dit het beste laten doen door Gevel & Huis, de specialist op dit gebied. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche, en herkennen daardoor kwaliteit. Het product wat wij u aanbieden is dan ook altijd van de juiste kwaliteit en wordt dan ook bij u geleverd of gemonteerd. Volledig op maat!

De voordelen van kunststof kozijnen

De keuze om kunststof kozijnen in uw woning in Groningen te plaatsen is verstandig. Deze kozijnen brengen namelijk talloze voordelen met zich mee. Zo zijn de kunststof kozijnen Niet aan onderhoud onderhevig en heeft u er dus weinig om kijken naar. Daarnaast zijn ze gemaakt van duurzame materialen en gaan dus een leven lang mee. Al onze kunststof kozijnen zijn geven meer wooncomfort, lagere stookkosten en zijn voorzien van alle keurmerken.

kunststof kozijnen groningen

Hang & sluitwerk:

Als een inbreker niet binnen 2 minuten uw woning kan binnendringen, is de kans groot dat hij het opgeeft.

Hoekoverbrengingen met paddenstoel nok-vergrendeling en geprofileerde sluitstukken behoren daarom standaard tot onze uitrusting van ons beslag krukken, sloten en scharnieren zijn gemonteerd opeen metalen versteviging en zorgen voor een effectieve inbraak werendheid.
Het draai-kiepbeslag (optie meer standen kiep) is geschikt voor ramen tot weerstandsklasse 3

Accessoires zoals bijvoorbeeld beluchtings scharen, vastzet scharen en draaibegrenzing zijn eventueel later ook nog aan te brengen

Contact

Wilt u mooie en kwaliteit gevelbekleding voor uw woning in Assen? Schakel dan Gevel&Huis in. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen. Gebruik de contactinformatie rechts om contact op te nemen of vul het contactformulier in.

Gevel & Huis is specialist in kunststof kozijnen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier