Booi Gevel & Huis

Terrasoverkapping Drenthe

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping voor uw tuin of uw terras? Dan is de terrasoverkapping Drenthe van Gevel&Huis echt iets voor u. Met de terrasschermen van Pergolino zijn u en uw gasten optimaal beschermd. Lees hier meer.

Innovatie in terrasoverkapping Drenthe

De terrasoverkapping van dit moment is de regen-en windvaste Pergolino zonwering. Dit is een innovatie op het gebied van zonwering. Het doek blijft in iedere positie optimaal gespannen. Dit komt door het unieke gepatenteerde gasveersysteem in de geleiders. Ook bij zeer harde wind staat de zonwering uiterst strak doordat de voorlijst is beveiligd door middel van een vergrendelingssysteem. Bij elke uitgeschoven positie wordt er een constante doekspanning gerealiseerd. Dit door het geïntegreerde gasveermechanisme.

Optimale bescherming

De terrasoverkapping Drenthe is ook geschikt om zeer grote oppervlakken van schaduw te voorzien. Dankzij de grotere afmetingen van het terrasscherm Pergolino. U kunt het gebruiken in uw eigen tuin voor bijvoorbeeld een feestje of gebruik hem bij op het terras bij uw restaurant. Met deze terrasoverkapping zijn u en uw gasten optimaal beschermd. U kunt ervoor kiezen om achteraf nog zijdelings en frontale zonwering te monteren. Hierdoor kunt u nog comfortabeler vertoeven op uw terras.

Terrasoverkapping

Bezoek onze showroom

Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden en materialen bekijken? Kom dan langs in onze showroom. Wij helpen u graag bij het maken van de beste keuze en voorzien u van extra informatie. Of neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in terrasoverkappingen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier