Booi Gevel & Huis

Offerte openslaande deuren

Wilt u een offerte voor openslaande deuren? Dan bent u bij Booi Gevel & Huis bij het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid assortiment deuren. Onze specialisten maken graag een vrijblijvende offerte op maat voor u.

Vrijblijvend offerte openslaande deuren

De keuze voor een tuindeur is iets om goed over na te denken. Er zijn veel verschillende soorten tuindeuren. Denk hierbij aan tuindeuren met een lage raamlijn als u uitzicht heeft op een mooi terras of tuin. Wilt u de tuindeuren kunnen open gooien wanneer het mooi weer is? Ga dan voor openslaande deuren.

Speciale terrasdeursluiting

Bij dubbel openslaande deuren worden speciale terrasdeursluiting geleverd. Het gaat hierbij om een driepunts vergrendeling. Hierdoor sluit de deur op drie plaatsen. In het midden en boven en onder.

Offerte openslaande deuren

Verschillende materialen

Bij het kiezen van openslaande deuren moet u nadenken over de vorm en het soort tuindeur, maar het is ook belangrijk om te kijken naar het soort materiaal. De tuindeuren horen bij het interieur, ook al worden ze gezien als buitendeuren. U wilt natuurlijk wel dat het bij uw huis past. Bij Booi Gevel & Huis kunt u kiezen voor o.a. houten tuindeuren en kunststof openslaande deuren.

Vraag direct een offerte aan voor openslaande deuren

Nieuwsgierig geworden naar de prijs voor openslaande deuren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag met het uitzoeken van de juiste deuren en maken een vrijblijvende offerte op maat.

Gevel & Huis is specialist in openslaande tuindeuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier