Booi Gevel & Huis

Offerte rolluiken plaatsen

Bent u op zoek naar een offerte voor rolluiken plaatsen? Zoek dan niet langer verder en vraag deze vrijblijvend aan bij Booi Gevel & Huis. Onze specialisten geven maken graag een advies op maat.

Offerte op maat

Rolluiken zijn een ideale vorm van zonwering voor uw woning. Met de vele mogelijkheden van rolluiken afgeschuind of halfrond vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw huis en levensstijl. U hebt de keuze tussen opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken. Wij maken graag op basis van uw wensen een vrijblijvende offerte op maat.

Voordelen van rolluiken

Er zitten meerdere voordelen aan rolluiken. Ze bieden ten eerste een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Ten tweede bieden ze bescherming tegen gluurders, inbrekers en straatlawaai. Ook houden ze warmte en hinderlijk licht tegen. Deze punten dragen bij aan uw leef comfort in alle seizoenen van het jaar.

U kunt bij rolluiken kiezen voor een handmatig of automatisch besturingssysteem. Kiest u voor luxe, dan kiest voor een besturingssysteem met afstandsbediening of app.

offerte rolluiken plaatsen

Soorten zonwering

Bij Booi Gevel & Huis hebben we naast rolluiken veel andere soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bedien uw rolluiken via uw smartphone

Een nieuwe trend in de wereld van zonwering is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan o.a. met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Zo kunt u o.a. uw rolluiken integreren in uw smart home.

Vrijblijvende offerte rolluiken plaatsen

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Wij adviseren u graag over onze verschillende rolluiken. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van rolluiken.

Booi Gevel & Huis is specialist in offerte rolluiken plaatsen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier