Booi Gevel & Huis

Deuren Drachten

Ook in uw huis in Drachten vormen de deuren een onderdeel van het interieur. Geef uw huis een unieke uitstraling met de deuren van Gevel&Huis. Stijl en kleur van de binnendeur bepalen het effect. Lees hier meer.

Soorten deuren Drachten

Ook uw huis in Drachten kenmerkt zich door z’n sfeer. Ook al lijken alle huizen in de straat als twee druppels water op elkaar, met een unieke voordeur krijgt elk huis zijn eigen gezicht. Daarnaast worden binnendeuren steeds meer gezien als meubelstuk en vormen een onderdeel van het interieur. U kunt kiezen uit verschillende soorten deuren zoals voordeuren, binnendeuren en tuindeuren. Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen, zoals hout, kunststof en aluminium.

Weekamp Deuren

Van alle deurenleveranciers is Weekamp Deuren de bekendste in Nederland. Dit blijkt uit een onderzoek van Bouwkennis Score Card Naambekendheid & Imago Ruwbouw uitgebracht is. Het gaat om de top of mind awareness (het merk dat als eerste spontaan genoemd wordt). Zij bieden een groot aanbod van luxe deuren die voldoen aan de huidige regelgeving. Een deur van Weekamp is veilig. Ze worden gemaakt volgens de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Daarom kiest Gevel&Huis voor Weekamp.

deuren Groningen

Bezoek onze showroom deuren Drachten

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die Gevel&Huis biedt? Kom dan langs in onze showroom en bekijk alle soorten deuren die Gevel&Huis in huis heeft. Van tuindeuren tot voordeuren en zie welke combinaties mogelijk zijn. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen.

Gevel & Huis is specialist in deuren Drachten

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier