Booi Gevel & Huis

Zonwering leveranciers

Bij Gevel & Huis werken wij met verschillende zonwering leveranciers. Door het ruime aanbod van de verschillende leveranciers kunt u de perfecte zonwering voor uw woning uitkiezen. Onze adviseurs helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Binnen en buiten zonwering leveranciers

Bij Gevel & Huis heeft u keuze uit verschillende soorten zonwering voor binnen en buiten. Van verschillende zonwering leveranciers. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor rolluiken. Deze zorgen voor een besparing op uw verwarmingskosten en beschermen tegen gluurders, inbrekers, warmte en hinderlijk licht. Een andere populaire vorm van zonwering zijn markiezen. Deze bieden optimale bescherming en hebben ook nog een nostalgische uitstraling. Ten slotte kunt u nog kiezen voor terrasschermen, screens en terraszonwering.

Zonwering leveranciers

Soorten zonwering

Bij Gevel & Huis hebben we veel soorten zonwering in ons assortiment. Bekijk hieronder de verschillende oplossingen tegen de zon in uw huis en/of tuin:

Bediening via uw smartphone

Een nieuwe trend in de zonwering wereld is de bediening via uw smartphone of tablet. Dit kan met de Somfy app. Hier kunt u niet alleen de zonwering mee bedienen, maar bijvoorbeeld ook de garagedeur, verlichting of het dakvenster. Als u een opdracht heeft gegeven dan krijgt u een melding terug of het goed is uitgevoerd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag de mogelijkheden bekijken of meer informatie? Kom dan langs in onze showroom, de koffie staat klaar. We adviseren u graag over onze verschillende zonwering leveranciers. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor eventuele vragen of een  vrijblijvende offerte.

Gevel & Huis is specialist in zonwering

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier