Booi Gevel & Huis

Rolluik winkel

Bent u opzoek naar een rolluik voor uw winkel? Dan zijn de rolluiken van Gevel&Huis echt iets voor u. Met de vele mogelijkheden vindt u ongetwijfeld een geschikt product voor uw winkel. Lees hier meer.

Mogelijkheden rolluik winkel

Bij het kiezen van een rolluik voor uw winkel zijn er vele mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor inbouwrolluiken. Dit is de meest traditionele vorm van rolluiken en worden geïntegreerd in de gevel. Dit zorgt voor een straks en mooi eindresultaat. Daarnaast kunt u kiezen voor opbouwrolluiken. Deze worden op het raam geplaatst. Ten slotte kunt u nog kiezen voor voorzetrolluiken. Deze wordt aan de buitengevel gemonteerd. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over beschadiging aan uw interieur.

Daarbij heeft u bij de rolluiken nog keuze uit afgeschuind en halfrond. Met deze mogelijkheden vindt u ongetwijfeld een product dat bij uw winkel en sfeer past. De dubbelwandige kwaliteitslamellen, die met expansieschuim zijn geïsoleerd, hebben een dikte van 8 tot 14mm.

Voordelen rolluik winkel

Er zitten meerdere voordelen aan rolluik winkel. Ze bieden ten eerste een behoorlijke besparing op uw verwarmingskosten. Ten tweede bieden ze bescherming tegen gluurders, inbrekers en straatlawaai. Ook houden ze warmte en hinderlijk licht tegen. Perfect voor de drukke en warme dagen in uw winkel. Deze punten verhogen het winkelcomfort, zowel in de winter als in de zomer.

De rolluiken worden in één geheel geplaatst. Dit scheelt veel tijd voor de vakman bij de plaatsing.

Rolluik winkel

Kom langs in de showroom

Bent u nieuwsgierig of heeft u vragen en wilt u graag meer informatie over een rolluik winkel? Kom dan langs in onze showroom en wij helpen u graag verder. Bekijk hier de diverse besturingssystemen en de mogelijke RAL kleuren. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in rolluiken

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier