Booi Gevel & Huis

Gevelbekleding Drenthe

Vindt u het uiterlijk van uw woning in Drenthe wat verouderd? Dat is niet zo vreemd, iedereen heeft oude gespleten en gebarsten gevel wel eens gezien.

Gevelbekleding bij u in de buurt

Vindt u het uiterlijk van uw woning in Drenthe wat verouderd? Dat is niet zo vreemd, iedereen heeft oude gespleten en gebarsten gevel wel eens gezien. Met de juiste gevelbekleding kunt u uw woning echter zo aankleden dat deze uniek wordt. Met prachtige, duurzame kunststof delen kunt u bijvoorbeeld een houtachtig uiterlijk creëren dat volledig anders is dan van uw buurtbewoners.

Goede materialen

De kunststof producten die wij gebruiken als gevelbekleding voor uw woning in Drenthe zijn van uitstekende kwaliteit met de nadruk op duurzaamheid. Wij willen dat de gevelbekleding een leven lang meegaat, de kwaliteit van de panelen is zo, dat u er maar weinig onderhoud aan hoeft te plegen. Ze blijven er altijd erg goed uitzien, wat betekent dat u altijd met ene glimlach naar uw huis zult kijken.

gevelbekleding drenthe

Duurzame gevelbekleding Drenthe

Keralit is duurzame en milieuvriendelijke gevelbekleding dat gemaakt wordt van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit wordt geleverd in een uitgebreid kleurenpallet en is het onderhoudsarm. Deze eigenschappen maken Keralit gevelbekleding uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw.

Contact

Wilt u mooie en kwaliteit gevelbekleding voor uw woning in Drenthe? Schakel dan Gevel&Huis in. U kunt meer informatie verkrijgen door contact met ons op te nemen. Gebruik de contactinformatie rechts om contact op te nemen of vul het contactformulier in.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier