Booi Gevel & Huis

Zonwering Roden

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuintje in Roden te vertoeven? Maar soms kan de zon echter wel eens vervelend zijn, hiervoor is er zonwering Roden.

Zonwering bij u in de buurt

Vindt u het ook zo lekker om op een mooie, zomerse dag in uw tuintje in Roden te vertoeven? Maar soms kan de zon echter wel eens vervelend zijn en wil u ook wel eens de schaduw opzoeken. Als de zon echter heel de dag op huis staat te schijnen is het binnen ook niet altijd even koel. U kunt dit echter vermijden door zonwering te laten plaatsen. Hierdoor kunt u uw huis beschermen van de zon en heerlijk koel houden. Gevel & Huis helpt u hier graag bij.

Uw huis bedienen via het internet

Of het nu gaat om bijvoorbeeld uw zonwering, dakvenster, garagedeur of verlichting. Met uw smartphone of tablet en SomfyApp, heeft u uw hele huis onder controle. Waar u ook bent. Ook krijgt u een terugmelding of de opdracht goed is uitgevoerd. Een nieuwe innovatie van Somfy

zonwering roden

De specialisten

Gevel&Huis de absolute specialist op het gebied van zonwering. Werkzaam in de omgeving van Roden, plaatsen wij allerlei verschillende modellen zonwering die voor u op maat worden gemaakt. U kunt de keuze maken uit de verschillende modellen die op onze website vermeldt staan. Daarna komen wij ze netjes afleveren en monteren aan uw woning.

Gevel & Huis is specialist in ….

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier