Booi Gevel & Huis

Deuren kopen

Wilt u nieuwe deuren kopen? En wat voor deuren gaan dit worden? Voordeuren, binnendeuren of tuindeuren? Kies bij Gevel&Huis uit verschillende soorten deuren en materialen. Kijk hier voor meer informatie.

Verschillende soorten deuren kopen

Bij Gevel&Huis hebt u keus uit verschillende deuren. Zoals tuindeuren, binnendeuren en buitendeuren. De deuren van een woning zijn erg belangrijk en ook gezichtsbepalend. Met bijvoorbeeld een unieke voordeur krijg elk huis in de straat zijn eigen gezicht. Denk dus goed na wat past bij de uitstraling van uw woning. Denk hierbij aan het materiaal, de kleur en de vormgeving.

Bij Gevel&Huis kunt u kiezen voor verschillende materialen voor uw deuren. Zo kunt u kiezen voor aluminium, hout en kunststof. Daarnaast is er een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van modern tot klassiek, van retro tot landelijk.

 

Deuren

Weekamp deuren kopen

De bekendste deurenleverancier van Nederland is Weekamp Deuren. Daarnaast is het ook één van de grootste deurenaanbieders van Nederland. Gevel&Huis kiest voor deze deuren, omdat ze worden gemaakt volgens de eigen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen®. Hierdoor zijn ze erg veilig. Daarnaast hebben ze een groot aanbod van deuren die voldoen aan de huidige regelgeving.

Kom langs in de showroom

Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar de deuren? Kom dan langs in de showroom en bekijk alle mogelijkheden.  Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ook kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of een offerte.

Gevel & Huis is specialist in deuren kopen

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier