Booi Gevel & Huis

Kunststof kozijnen Leeuwarden

Bent u op zoek naar kunststof kozijnen in Leeuwarden en omgeving? Bij Booi Gevel & Huis helpen wij u graag de juiste keuze te maken wat betreft het soort kunststof kozijn. Wij maken vrijblijvend een offerte op maat.

Specialist in kunststof kozijnen in Leeuwarden

Bent u op zoek naar hoogwaardige kunststof kozijnen in Leeuwarden? Bij Booi Gevel & Huis bent u aan het juiste adres. Wij zijn een toonaangevend bedrijf in Friesland, gespecialiseerd in duurzame en goed geïsoleerde kunststof kozijnen. Met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid leveren wij kozijnen van verschillende gerenommeerde leveranciers. Wij beschikken over jarenlange ervaring in de branche. Klanten kunnen bij ons terecht voor een offerte op maat of een afspraak met een van onze specialisten.

kunststof kozijnen Leeuwarden

Waarom kunststof kozijnen van Booi Gevel & Huis?

 1. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid: Onze kunststof kozijnen zijn vervaardigd met duurzame materialen die lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. Door te kiezen voor kunststof draagt u bij aan een duurzamere leefomgeving.
 2. Uitstekende isolatie: De kunststof kozijnen die wij leveren zijn uitgerust met hoogwaardige isolatiematerialen, waardoor warmteverlies wordt geminimaliseerd en uw energierekening kan worden verlaagd. Dit zorgt voor een comfortabele en energiezuinige woning.
 3. Variatie in stijl en ontwerp: Bij Booi Gevel & Huis begrijpen we dat elke woning in Leeuwarden en omstreken uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan kunststof kozijnen in verschillende stijlen, kleuren en afwerkingen. Of u nu een modern, klassiek of tijdloos ontwerp zoekt, wij hebben de juiste kozijnen voor u.
 4. Kwaliteit van verschillende leveranciers: Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers die bekend staan om hun hoogwaardige producten. Door te kiezen voor kunststof kozijnen van Booi Gevel & Huis bent u verzekerd van kwaliteit en vakmanschap.

Geïsoleerde kunststof kozijnen Leeuwarden

Wilt u uw kozijnen vervangen? Kies dan direct voor isolerende kunststof kozijnen.  In Nederland worden hoge eisen gesteld wat betreft de functionaliteit, kleur en esthetica van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Bij Booi Gevel & Huis stellen wij daarom hoge eisen aan onze producten. Wij vinden het belangrijk om aan de gestelde eisen te voldoen. Daardoor zijn wij in staat om top kwaliteit kunststof kozijnen bij u te komen leveren en monteren. Volledig op maat gemaakt en goed geïsoleerd met triple glas.

Voordelen van kunststof kozijnen met triple glas

 • het huis blijft langer warm
 • geen koude tocht door de ramen
 • lagere energierekening
 • geen beslagen ramen of water op uw vensterbank meer
 • beter voor het klimaat
 • isoleert ook tegen geluid, dus stiller in huis
 • hogere waarde van uw woning

Vrijblijvende offerte aanvragen

Nieuwsgierig geworden naar de opties voor kunststof kozijnen in Leeuwarden en omgeving?

 • Offerte aanvragen: Wilt u weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van kunststof kozijnen in uw woning in Leeuwarden? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via onze website.
 • Afspraak maken: Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Maak dan een afspraak met een van onze specialisten. Zij kunnen u helpen bij het maken van de juiste keuze voor uw woning.

Bij Booi Gevel & Huis streven we ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige kunststof kozijnen die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw woning in Leeuwarden kunnen voorzien van prachtige kunststof kozijnen.

Booi Gevel & Huis is specialist in kunststof kozijnen Leeuwarden

 • Persoonlijk advies
 • Uitstekende service en dienstverlening
 • Grote keuze uit gerenommeerde merken
 • Opmeten, Maatwerk en Montage
 • Garantie op diensten en producten

Contactformulier