Booi Gevel & Huis

Voordeur winkel

Bent u op zoek naar een voordeur winkel? Maak dan een afspraak bij Booi Gevel & Huis en laat u adviseren over de verschillende soorten voordeuren. Onze specialisten helpen u graag met al uw vragen en kunnen een offerte op maat maken.

Ruim aanbod in onze voordeur winkel

Bij Booi Gevel & Huis heeft u de keuze uit verschillende soorten voordeuren. Zo kunt u kiezen voor houten, kunststof en aluminium deuren. De voordeur van een woning is een belangrijk onderdeel en daarbij erg gezichtsbepalend. Al lijken alle huizen in een straat op elkaar, met een unieke voordeur krijgt ieder huis zijn eigen gezicht. Voor uw woning zijn deuren een belangrijke sfeermaker. Bij het kopen van een deur moet u dus goed kijken of de vormgeving en kleur aansluiten bij de uitstraling die u uw woning wilt geven.

Bij Booi Gevel & Huis heeft u keus uit een groot aantal modellen en uitvoeringen. Van retro tot landelijk, van klassiek tot modern. Naast voordeuren vindt u bij ons ook binnendeuren, mooie grote openslaande tuindeuren of schuifpuien.

voordeuren winkel

Kom langs in de voordeur winkel

Wilt u graag meer informatie of de voordeuren bekijken? Maak dan een afspraak en kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuze. Bekijk de materialen en de kwaliteit. Daarnaast kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat.

Gevel & Huis is specialist in deuren

  • Persoonlijk advies
  • Uitstekende service en dienstverlening
  • Grote keuze uit gerenommeerde merken
  • Opmeten, Maatwerk en Montage
  • Garantie op diensten en producten

Contactformulier